Arhivă digitală la Primăria Municipiului Focșani
2021-12-21 16:11:11

Primăria Municipiului Focșani va realiza o arhivă digitală, în baza proiectului cu finanțare europeană „Viziune şi performanţă prin implementarea unor instrumente de planificare strategică, sisteme de managementul calităţii/performanţei şi a unor sisteme informatice inovative la nivelul Municipiului Focşani". Astfel, în prima jumătate a anului 2022 vor fi scanate autorizațiile de construire, certificatele de urbanism, RTAC, dosarele auto, dosarele clădiri persoane fizice și juridice, concesiuni etc.
În total, vor fi scanate și arhivate digital aproximativ 2,4 milioane pagini.
Ulterior, paginile scanate și indexate vor fi importate în aplicația de arhivă electronică a Primăriei Municipiului Focșani și vor da posibilitatea interogării de date în mod INSTANT, sporind astfel eficiența funcționarilor care lucrează cu datele mai sus menționate.
Proiectul „Viziune şi performanţă prin implementarea unor instrumente de planificare strategică, sisteme de managementul calităţii/performanţei şi a unor sisteme informatice inovative la nivelul Municipiului Focşani" va pune la dispoziția cetățenilor din Municipiul Focșani, începând cu a doua jumătate a anului viitor, o serie de servicii electronice structurate care vor ușura interacțiunea cu administrația publică locală.

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect