Anunt privind ajutoarele pentru încălzirea locuinței
2019-10-04 12:46:47

Anunt privind ajutoarele pentru încălzirea locuinței

Anunt privind ajutoarele pentru încălzirea locuinței

 

 

Ajutoarele pentru încălzirea locuinței se acordă în baza O.U.G. 70/2011 și a normelor de aplicare ale acesteia aprobate prin H.G. 920/2011. Ajutorul se poate acorda celor care își încălzesc locuința cu energie termică în sistem centralizat, cu gaze naturale, cu energie electrică, cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri.
Tranșele de venit pe membru de familie în vederea acordării ajutoarelor pentru încălzirea locuinței sunt cele prezentate în anexă.
Pentru a beneficia de ajutorul pentru încălzirea locuinței pe toată perioada sezonului rece, noiembrie 2019 - martie 2020 cererile se pot depune până la data de 20 noiembrie 2019.
Cererile - declarațiile pe propria răspundere se depun însoțite de actele doveditoare privind componența familiei, deținerea în proprietate/folosință a locuinței și cele privind veniturile obținute, conform modelului declarației. Deținerea unuia dintre bunurile cuprinse în lista anexă conduce la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței.
Cererile privind ajutorul pentru încălzirea locuinței cu energie termică se depun la sediul SC ENET SA - Centru Comercial din str. Cuza Vodă nr. 3, cele pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale la sediul Primăriei municipiului Focșani - centrul de comunicare, iar cele pentru încălzirea locuinței cu energie electrică, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri la sediul Direcției de Asistență Socială Focșani din str. Cuza Vodă nr. 43.
Ulterior acordării ajutorului, titularii sunt obligați să comunice orice modificare intervenită în componența familiei și a veniturilor acesteia, în termen de 5 zile de la data modificării.
Anexez prezentei lista cu tranșele de venit și valoarea/procentul de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței, formularul cererii, lista anexă cu bunurile care conduc la excluderea acordării ajutorului, lista cu documentele doveditoare celor declarate în cerere.

 

 

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar