Anunț privind reluarea tuturor operațiunilor fiscale
2023-01-05 15:19:21

 


Serviciul de impozite și taxe locale din cadrul Primăriei Municipiului Focșani, aduce la cunoştinţă persoanelor fizice și juridice faptul că începând cu data de 05.01.2023, vor fi reluate toate operațiunile fiscale.
Precizăm faptul că până la această dată nu a fost comunicat indicele de inflație de către Institutul Național de Statistică, astfel toate sumele încasate în baza contractelor în vigoare, reprezentând chirii/concesiuni aferente anului 2023, nu sunt indexate prin aplicarea indicelui de inflație pe anul 2022, conform clauzelor contractuale, urmând ca la momentul comunicării acestuia toate chiriile/concesiunile să fie indexate.
Avem rugămintea ca, cetățenii ce achită contravaloarea chiriilor/concesiunilor până la data indexării acestora la nivel național, dată ce va fi adusă la cunoștință contribuabililor în mod public, să revină la ghișeele de taxe și impozite locale, respectiv pe www.ghiseul.ro pentru a plăti diferențele calculate.
Pentru plata cu anticipaţie, respectiv până la data de 31.03.2023, a impozitelor pe clădiri, terenuri și mijloace de transport, datorate pentru întregul an de către contribuabili, se acordă o bonificaţie de 10% pentru persoanele fizice și de 5% pentru persoanele juridice.
Primăria Municipiului Focșani vine în sprijinul contribuabililor și oferă posibilitatea de a-si achita obligațiile fiscale atât online, prin platforma www.ghiseul.ro , cât și la ghișeele de încasari impozite și taxe locale, din incinta Primăriei Municipiului Focșani, care vor funcționa după următorul program:
Luni, Marti, Joi - orele 08:00-16:00
Miercuri - orele 08:00-18:30
Vineri- orele 08:00-14:00
Sambata- orele 09:00-11:00.

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect