Anunț privind recensământul
2022-06-27 13:01:04

Având în vedere că în perioada de autorecenzare multe chestionare completate online în perioada de autorecenzare nu au fost validate, până la data de 17 iulie 2022 cetățenii se pot aștepta să primească o vizită din partea recenzorilor care vor realiza colectarea informațiilor prin interviuri față-în-față. În acest context Primăria Municipiului Focșani este în căutare de recenzori.
Doritorii vor beneficia de un contract de prestări de servicii încheiat cu Primăria Municipiului Focșani, unde li se va oferi instruire ținută de UJIR, iar munca propriu-zisă va consta în colectarea datelor de teren.
Printre cerințele pe care dornicii trebuie să le îndeplinească drept condiții eliminatorii sunt enumerate următoarele: vârsta minimă de 18 ani împliniți la data selecției, minim studii medii absolvite (diplomă absolvent liceu) și să nu aibă cazier judiciar. Pe lângă aceste condiții eliminatorii celelalte presupun capacitatea de a folosi o tabletă, de a comunica într-un mod eficient, de a gestionare diferite tipuri de situații, deținerea unui telefon mobil folosit pentru comunicare, rezistență la stres și lucru sub presiune. De asemenea, pentru zonele în care există o etnie predominantă, este un avantaj ca recenzorul să cunoască limba și cultura etniei respective. Candidații trebuie să fie pregătiți pentru munca în teren, să fie dispuși să lucreze program prelungit și să lucreze în weekend.
Salariul acestora va fi dependent de numărul de chestionare pe care reușesc să le finalizeze. Astfel, se face la un tarif de 7 lei/chestionarul pentru recenzarea persoanelor și 3,5 lei/chestionarul pentru recenzarea locuințelor, după recepția cantitativă și calitativă a chestionarelor cu date statistice colectare în baza de date a recensământului.

 

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect