Anunț privind modificarea programului de circulație aferent traseului 055 (Focșani - Dumbrăveni - Vintileasca)
2020-01-08 08:40:49

Anunț privind modificarea programului de circulație aferent traseului 055 (Focșani - Dumbrăveni - Vintileasca)

Anunț privind modificarea programului de circulație aferent traseului 055 (Focșani - Dumbrăveni - Vintileasca)


Unitatea Administrativ Teritorială Județul Vrancea, va modifica programul de circulație aferent traseului 055 (Focșani - Dumbrăveni - Vintileasca) astfel încât să existe o cursă cu oprire în localitatea Dumitrești la ora 14:00, menită să asigure preluarea elevilor navetiști ce învață la Liceul Teoretic "Grigore Gheba" din comuna Dumitrești.
Conform art. 81 alin. (2) lit. g) din Ordonanța Guvernului nr. 27/2011 privind transporturile rutiere cu modificările și completările ulterioare, consiliile județene asigură, în exercitarea atribuțiilor ce le revin, actualizarea periodică a programelor de transport, prin modificarea acestora în funcție de cerințele de deplasare ale populației.
Prevederi similare se găsesc și la art. 15 alin. 1), lit. d) din Anexa la Ordinul nr. 1158/2019 pentru aprobarea Normelor metodologice privind aplicarea prevederilor referitoare la organizarea și efectuarea transportului rutier contra cost de persoane prin servicii regulate la nivel județean. Conform acestui text de lege, în perioada de valabilitate, programul județean de transport poate fi actualizat prin modificarea orelor din graficele de circulație de către consiliile județene.
Având în vedere aspectele de fapt și dispozițiile legale anterior menționate, Primaria Municipiului Focşani aduce la cunoștință celor interesați faptul că pot formula observații cu privire la modificarea orarului aferent cursei 3, în sensul ca aceasta să ajungă în localitatea Dumitrești la ora 14:00, în termen de 30 de zile de la publicarea prezentei.
Punctele de vedere vor fi depuse la sediul Unității Administrativ Teritorială Județul Vrancea din municipiul Focșani, Str. Dimitrie Cantemir nr. 1 sau la adresa de e-mail contact@cjvrancea.ro și vor fi analizate în procesul de fundamentare a deciziei referitoare la inițierea unui proiect de hotărâre pentru modificarea traseului 055 (Focșani - Dumbrăveni - Vintileasca).

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect