ANUNȚ IMPORTANT
2022-05-23 11:20:55

ANUNȚ IMPORTANT

Direcția de Dezvoltare Servicii Publice (DDSP) Focșani anunță în mod public faptul că la 1 iunie 2022 va începe campania de depunere a cererilor pentru prelungirea contractelor de închiriere a locurilor de parcare din Municipiul Focșani. Astfel, fiecare dintre actualii titulari își poate exprima dreptul de preempțiune până la data de 31 octombrie 2022.
Reamintim faptul că, începând cu data de 1 ianuarie 2022, administrarea parcărilor din Municipiul Focșani a trecut de la SC Parking Focșani SA la DDSP Focșani, Serviciul Parcări. De asemenea, menționăm faptul că TOATE contractele încheiate anterior sunt valabile pe durata întregului an 2022.
Pentru a putea dobândi un loc de parcare pe anul 2023, solicitantul trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiții:
- să aibă înregistrată o cerere - formular tip depusă on-line pe site-ul oficial www.focsani.administrare-parcari.ro la secțiunea "Cerere loc parcare PF&H/ Cerere loc parcare PJ";
- să aibă domiciliul în Municipiul Focșani;
- să fie proprietarul autoturismului sau să facă dovada folosirii acestuia;
- să aibă C.I/B.I. valabil;
- să dețină un autovehicul înmatriculat în Municipiul Focșani, excepție fac autovehiculele achiziționate în leasing, a căror utilizatori finali au domiciliul în Municipiul Focșani;
- să aibă Inspecția Tehnică Periodică (I.T.P) valabilă.
Persoana care nu va încheia prelungirea contractului până la data de 31 decembrie 2022, își pierde locul de parcare, urmând ca acesta să fie atribuit, începând cu data de 1 ianuarie 2023, pe principiul „primul venit, primul servit".
Pentru alte detalii, vă stăm la dispoziție la sediul Str. Ștefan cel Mare nr. 21, de luni până joi, între orele 7.30-16.00 și vineri între orele 7.30-13.30, la telefon 0337.401.513 și pe site-ul oficial menționat mai sus.

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect