Ambasadorul Republicii Turcia s-a întâlnit cu Primarul Municipiului Focșani
2021-06-10 16:12:05

Ambasadorul Republicii Turcia s-a întâlnit cu Primarul Municipiului Focșani

Joi, 10 iunie 2021, am avut onoarea ca Primăria Municipiului Focșani să fie gazda unei delegații externe condusă de Excelența Sa doamna Füsun Aramaz, Ambasadorul Republicii Turcia în România.
O prietenă a țării noastre, doamna Ambasador s-a făcut remarcată ca o promotoare neobosită a relațiilor romano-turce încă din perioada ianuarie 2010 - septembrie 2013, când a fost consul general la Constanța.
Excelența Sa Füsun Aramaz a fost însoțită de către domnul Güven Güngor, Președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD), de domnul Naci Kambay, Vicepreședintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD) și de alți investitori turci, care s-au declarat încântați de oportunitățile de afaceri oferite de Municipiul Focșani.
De altfel, posibilitățile de colaborare pe linie economică au fost principalele aspecte dezbătute de Primarul Cristi Valentin Misăilă cu Excelența Sa doamna Füsun Aramaz, Ambasadorul Republicii Turcia. Pe lângă acestea însă, au fost luate în discuție și eventualele colaborări socio-culturale dintre Focșani și un oraș turc.
Totodată, la întâlnirea cu delegația din Turcia a participat și profesorul Maria Zgăbârdici de la Colegiul Național "Unirea" Focșani, inițiatorul unui proiect educațional româno-turc.
La finalul întâlnirii, edilul Municipiului Focșani a oferit înaltului său oaspete în dar simbolul orașului nostru, o statuetă reprezentând Monumentul Unirii, Obeliscul - așa cum îl știu toți focșănenii.
Copleșită în mod plăcut de tot ceea ce a văzut și a aflat în această vizită, Excelența Sa doamna Ambasador Füsun Aramaz și-a luat rămas bun, nu înainte de a ne promite că va reveni cât de curand posibil, întrucât primirea de care s-a bucurat aici a fost una deosebit de călduroasă.

 

Biroul de presă al Primariei Municipiului Focsani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect