Ambasadorul Israelului a vorbit cu Primarul Misăilă despre comunitatea evreiască din Focșani
2021-12-23 17:11:00

Ambasadorul Israelului a vorbit cu Primarul Misăilă despre comunitatea evreiască din Focșani

Ambasadorul Israelului a vorbit cu Primarul Misăilă despre comunitatea evreiască din Focșani

Excelența Sa domnul David Saranga, Ambasadorul Israelului în România a avut joi, 23 decembrie 2021, o primă întâlnire cu Primarul Cristi Valentin Misăilă, cu care a discutat despre istoria comunității evreiești din Focșani.
ES David Saranga și-a exprimat intenția de a veni la Focșani pe 24 ianuarie 2022, cu ocazia aniversării a 163 ani de la Unirea Principatelor Române dar și pentru a dezvolta viitoare proiecte comune care să vorbească despre istoria comunității evreiești.
La finalul întâlnirii, edilul Municipiului Focșani a oferit înaltului său oaspete în dar simbolul orașului nostru, o statuetă reprezentând Monumentul Unirii, Obeliscul - așa cum îl știu toți focșănenii.
Aflându-se pentru prima dată în Municipiul Focșani, Ambasadorul Israelului a vizitat și Teatrul Municipal "Maior Gh. Pastia" dar și Ateneul Popular.
Legătura ES David Saranga cu țara noastră este una mai veche, România fiind locul în care acesta și-a început cariera diplomatică, în urmă cu 22 de ani, din poziția de viceambasador.
Cariera sa diplomatică și administrativă s-a desfășurat la cel mai înalt nivel, David Saranga fiind de-a lungul timpului consilier pentru politică externă al Președintelui israelian Reuven Rivlin, șeful Departamentului de Legătură cu Parlamentul European în cadrul Ambasadei Israelului la Bruxelles, consul pentru afaceri publice și media al Israelului în Statele Unite și persoana de legătură a Israelului cu presa americană.
De asemenea, este cunoscut în lumea întreagă drept primul diplomat care a implementat inițiativele guvernamentale de tip Web 2.0, inclusiv primul blog oficial al unei țări, pagina MySpace, un canal Youtube, o pagină Facebook și un blog politic.

 

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect