A fost inaugurată biblioteca Școlii Gimnaziale „Anghel Saligny"
2023-01-16 16:09:58

A fost inaugurată biblioteca Școlii Gimnaziale „Anghel Saligny"

 

Primarul Cristi Valentin Misăilă a participat, astăzi, la inaugurarea bibliotecii Școlii Gimnaziale „Anghel Saligny", o investiție finanțată de Municipiul Focșani.
Modernizarea bibliotecii școlare a însemnat reabilitarea sălii, dotarea cu tablă interactivă, proiector și calculator performant, mobilier ultramodern.
Cu această ocazie, primarul Cristi Valentin Misăilă i-a felicitat pe directorul Mircea Lazăr pentru investiția realizată dar și cadrele didactice și copiii unității școlare pentru rezultatele foarte bune la competițiile școlare.
Edilul a menționat că următoarea provocare este construcția unei săli de sport la Școala Gimnazială „Anghel Saligny" din Focșani.
„Ne aflăm în bibliotecă dar această școală are nevoie și de o sală de sport. Noi toți trebuie să ne concentrăm eforturile astfel încât să putem realiza și acest obiectiv extrem de important. Vă mulțumesc pentru că vă implicați enorm și iată că se văd rezultatele atunci când există voință și se lasă la o parte alte orgolii, alte ambiții vremelnice. Ceea ce realizăm este pentru ei, pentru copii, cei care vin și sunt viitorul nostru", a declarat primarul Cristi Valentin Misăilă.
La eveniment a participat și viceprimarul Alexandra Tătaru și consilierul local Cristian Zîrnă, membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale „Anghel Saligny" din Focșani dar și reprezentanți ai ISJ Vrancea și ai Bibliotecii Județene "Duiliu Zamfirescu", Vrancea.

 

 

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect