15 martie termenul limită pentru completarea dosarului ANL
2024-02-16 13:25:44

15 martie termenul limită pentru completarea dosarului ANL

 

 

 

 

Primarul Cristi Valentin Misăilă invită pe toți cei 579 de cetățenii care au depus dosare pentru obținerea unei locuinţe pentru tineri (ANL) până la finalul anului precedent, să depună completările aferente, până cel târziu la data de 15 martie 2024. 

Astfel, orice document adus în plus (modificări privind starea civilă, starea de sănătate, numărul de membri ai familiei, studii noi absolvite, schimbarea locului de muncă, adeverințele de salariat (soț, soție) cu venitul net, cu mențiunea expresă a punctului de lucru pe Municipiul Focșani pentru titularul cererii) trebuie depus la Registratura generală a Primăriei Municipiului Focșani.

Totodată, precizăm faptul că acordarea locuințelor tip ANL, precum și stabilirea listei după care acestea vor fi repartizate, se realizează cu respectarea prevederilor legale în viguare. Aceste criterii pot fi consultate de către toți cei interesați în anexa nr. 11 din Hotărârea de Guvern nr. 962/2001 (art. 14, alin 7 și art. 15), republicată, cu modificările și completările ulterioare, privind Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, menționăm faptul că neactualizarea adeverințelor de salariat, va duce automat la nepunctarea dosarului pentru acest criteriu.

 


Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect