104 baloane tricolore pentru 104 ani de la Marea Unire
2022-10-31 16:02:56

104 baloane tricolore pentru 104 ani de la Marea Unire

 

Consiliul Local al Tinerilor, împreună cu Primăria Municipiului Focșani, va marca Ziua Națională a României prin proiectul intitulat "104 baloane tricolore pentru 104 ani de la Marea Unire".
Scopul proiectului tinerilor focșăneni este de a promova patriotismul, așa cum îl percep liceenii zilelor noastre chiar de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.
Un număr de 104 liceeni vor forma, din baloane umplute cu heliu, tricolorul pe treptele Monumentului Unirii - Obeliscul din Focșani după care, în timpul manifestărilor organizate pentru a marca Ziua Națională a României cele 104 baloane tricolore vor fi înălțate spre cer pe versurile Imnului "Deșteaptă-te române!"
Bianca-Maria Răcoșanu, Primarul Tinerilor, cea care a avut această idee, consideră că fiecare român are o urmă de patriotism, mai mare sau mai mic, transmis de la stramoșii săi care au strigat din toata inima: "Trăiască România Dodoloață!".
Cu această ocazie, liceenii din cadrul Consiliului Local al Tinerilor îi invită pe cetățenii Municipiului Focșani să se alăture acțiunii lor și să-și exprime dragostea față de țară, prin înălțarea către cer a altor baloane tricolore cu heliu.
Ziua Națională și baloanele colorate în roșu, galben și albastru care vor umple cerul, vor da fiecărui focșănean ocazia de a fi mândru că este român!


Biroul de Presă al Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect