Programul Rabla Local

IMPORTANT!!!

 

Primăria Municipiului Focșani primește cererile pentru înscrierea în programul Rabla Local

 

Administrația Fondului pentru Mediu a transmis către Primăria Municipiului Focșani lista celor 348 de proprietari de autoturisme din orașul nostru care s-au înscris în programul privind casarea autovehiculelor uzate - Rabla Local. Persoanele care se regăsesc pe această listă pot începe să depună cererile de înscriere și documentele justificative la Primăria Municipiului Focșani conform procedurii de lucru. Pentru a verifica dacă sunteți pe această listă puteți suna la numărul de telefon : 0237.236.000, interior 419.

 

Modelul de cerere și informații despre documentele justificative, precum și ghidul de finanțare pentru programul Rabla Local pot fi consultate utilizand link-urile de mai jos.

 

Descarcă cererea de aici: Word sau Pdf


Cererea de înscriere în program și documentele justificative pot fi depuse fie fizic la registratura Primăriei Municipiului Focșani, fie on-line prin expedierea pe adresa de e-mail : primarie@focsani.info a acestor documente scanate/fotografiate, conținând semnătura olografă a beneficiarului sau semnătura electronică calificată, bazată pe un certificat calificat. Menționăm că documentele transmise electronic se acceptă numai în format PDF lizibil.

 

După primirea cererilor, grupul de lucru, numit prin Dispoziția Primarului Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, va verifica îndeplinirea criteriilor de eligibilitate stabilite prin Ordinul de aprobare a Ghidului, va stabili care sunt dosarele eligibile și va comunica candidaților situația dosarelor depuse. Conform procedurii, după primirea înștiințării privind eligibilitatea dosarului depus, fiecare persoană care a depus dosar de casare, poate depune, în termen de 15 zile lucrătoare, completări sau contestații la înștiințare. Persoanele care au dosare eligibile au termen 15 zile lucrătoare pentru a încheia contractul de finanțare cu Primăria Municipiului Focșani.

 

Stimulentul pentru casare în cuantum de 3.000 lei va fi plătit doar proprietarilor ale căror dosare sunt considerate eligibile/admise și care : a) au încheiat contract de finanțare; b) au casat autovehiculul doar prin intermediul colectorilor autorizați și prezintă dovada casării, respectiv certificatul de distrugere; c) care au radiat autovehiculul din circulație și din evidența fiscală a Municipiului Focșani și prezintă certificatul de radiere. Suma de 3.000 lei va fi virată de către Primăria Municipiului Focșani în contul bancar indicat de beneficiar.

 

 

 

Anunt: descarca

 

Procedura de lucru: descarca

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect