Proiectul “START-UP AS - Antreprenor de Succes în Regiunea Sud-Est”
2018-05-17 09:21:05

Proiectul “START-UP AS - Antreprenor de Succes în Regiunea Sud-Est”

Proiectul "START-UP AS - Antreprenor de Succes în Regiunea Sud-Est"

 

 

Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și S.C. FIATEST S.R.L. București, anunță demararea proiectului "START-UP AS - Antreprenor de Succes în Regiunea Sud-Est", acoperind mediul urban din județele Constanța, Tulcea, Brăila, Buzău, Galați, Vrancea.
Proiectul vizează creșterea nivelului de informare și dezvoltarea antreprenoriatului județean/regional în mediul urban, îmbunătățirea mediului de afaceri, a calității vieții și a incluziunii sociale pentru 350 persoane (șomere, inactive sau care au un loc de muncă și doresc să înființeze o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă) din regiunea Sud-Est, prin intervenții integrate și viabile, care să conducă la dezvoltarea sustenabilă, dinamică și competitivă a comunităților din care fac parte și a sectorului IMM pe plan regional.
Prin înființarea și dezvoltarea a 42 de noi activități economice independente, în mediul urban, proiectul generează oportunități de ocupare inovative la nivelul regiunii Sud-Est, respectiv 84 de noi locuri de muncă, contribuind în același timp la creșterea competitivității și la dezvoltarea capitalului uman, în concordanță cu obiectivele Programului Operațional Capital Uman.
Proiectul „START-UP AS - Antreprenor de Succes în Regiunea Sud-Est" se va derula în perioada 25.01.2018-24.01.2021, cu o valoare totală de 10.229.701,37 lei și cu o valoare cofinanțare UE de 8.650.226,66 lei, fiind cofinanțat din Fondul European Structural și de Investiții prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Mai multe informații se găsesc pe pagina de web a proiectului www.startupsudest.ro și pe paginile de web ale partenerilor.
Date de contact partener FiaTest
Telefon: 0728 877 105 - Alina Popa
0723 309 903 - Maria Cucu
E-mail: maria.cucu@fiatest.ro;
alina@fiatest.ro
startupas.se@gmail.com
Start-up As pe Facebook: https://www.facebook.com/Start-up-As-Antreprenor-de-Succes-in-Regiunea-Sud-Est-1780722522223626/

 

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar

Dinu Lipatti