Noi sensuri unice in municipiul Focsani
2018-10-17 00:00

Noi sensuri unice in municipiul Focsani

Astăzi, 17 octo,brie 2018, la sediul Primăriei Municipiului Focşani a avut loc ședinţa Comisiei pentru Siguranţa Circulaţiei, condusă de Primarul Cristi Misăilă, ce are ca scop reglementarea aspectelor privind traficul din municipiul nostru.

 

În cadrul întâlnirii au fost analizate propuneri cu privire la reglementarea circulaţiei pe strada Mare a Unirii în zona Şcolii „Ion Basgan", stabilirea staţiilor pentru transportul special al elevilor şi instituirea unor sensuri unice pe străzile adiacente acesteia. Astfel, pentru fluidizarea traficului în zona respectivă și crearea de noi locuri de parcare, pe strada Ing. Ion Basgan se va institui sens unic.

 

Alt subiect de pe ordinea de zi a fost cel referitor la modificarea traseului nr. 3 al proiectului pilot pentru transportul gratuit al elevilor, către Şcoala „Ion Basgan", ca urmare a solicitării înaintată de un grup de părinţi cu domiciliul în Focsani, str. Viilor, str. Tisa, str. Libertăţii, str. Zăbala şi str. Cluj. De asemenea, a fost luată în calcul posibilitatea extinderii viitoare a programului menționat și pentru alte puncte-cheie ale traficului din municipiul nostru.

 

Tot în cadrul ședinței, membrii comisiei au analizat propunerile cu privire la identificarea unor soluţii pentru parcarea maşinilor pe strada Eroilor, în zona Casei Corpului Didactic, dar și în ceea ce privește decongestionarea traficului pe Șoseaua de Centură a municipiului în anumite intervale orare.

 

Galerie Foto

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar

Dinu Lipatti