Colegiul Economic a dat startul campaniei "Mie-mi pasa! Las curat in urma mea!"
2018-03-21 00:00

Colegiul Economic a dat startul campaniei "Mie-mi pasa! Las curat in urma mea!"

 

Miercuri, 21 martie 2018, la Primăria Municipiului Focșani s-a desfășurat prima fază de implementare a proiectului câștigător al concursului "Mie-mi pasă! Las curat în urma mea!". Astfel, echipa Colegiului Economic "Mihail Kogălniceanu" și-a prezentat în Sala Mare de Ședințe a Consiliului Local în fața conducerii Primăriei Municipiului Focșani, a presei locale și a numeroși funcționari din cadrul aparatului administrativ proiectul câștigător care constă în două filmulețe și mai multe afișe prin care promovează curățenia în spațiul urban.

 

Toate acestea umează să fie difuzate atât la sediul Primăriei Municipiului Focșani, al instituțiilor subordonate, cât și în mijloacele de transport în comun din oraș. Primarul Cristi Valentin Misăilă s-a declarat plăcut surprins de ideile micilor ecologiști de la Colegiul Economic, felicitându-i pentru inițiativa lor și urându-le succes în derularea campaniei propuse de aceștia. Pentru buna desfășurare a acțiunilor lor, câștigătorii concursului "Mie-mi pasă! Las curat în urma mea!" au la dispoziție un buget de 1.000 lei.

 

Timp de aproape două ore edilul șef a explicat elevilor ce înseamă administrația publică locală, prezentându-le totodată organigrama și toate serviciile din cadrul Primăriei Municipiului Focșani.
La final, elevii au primit din partea Primarului Cristi Valentin Misăilă suma totală de 2.400 lei și câte o diplomă (o diplomă de "Primar pentru o zi", două diplome de "Viceprimar pentru o zi" și 19 diplome de "Consilier local pentru o zi"), după care au fost invitați de acesta la un tur al tuturor birourilor din cadrul instituției.

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar

AEP