Zilele Municipiului Focsani 2018 – zile de bucurie și amintiri frumoase pentru toți participanții
2018-07-09 16:31:24

Zilele Municipiului Focsani 2018 – zile de bucurie și amintiri frumoase pentru toți participanții

Acum, la finalul editiei 2018 a ,,Zilelor Municipiului Focsani", putem spune că această sărbătoare a fost o reuşită din toate punctele de vedere, invitaţii noştri din ţară şi străinătate rămânând cu o impresie plăcută privind amploarea şi buna organizare a manifestărilor din perioada 5-8 iulie.
Diversitatea programului a fost pe toate gusturile, multitudinea de evenimente și spectacole mulțumind publicul din toate generațiile. Acest fapt se datorează implicării deosebite a instituţiilor de cultură care şi-au asumat responsabilitatea în buna desfăşurare a activităților, iar aici merită amintite Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia", Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei", Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia", Corul Pastorala și Centrul Cultural Vrancea.
Pe întreaga durată a manifestărilor, liniştea şi ordinea, paza şi protecția, circulaţia și curățenia, au fost bine supravegheate, neexistând incidente, dovadă că instituțiile implicate în acest sens - Poliția Locală Focșani, Poliția Municipiului Focșani, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, Inspectoratul Județean de Jandarmi Vrancea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny", Serviciul de Ambulanţă, Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani și CUP Salubritate S.A. Focșani - și-au făcut datoria cu maximă răspundere și profesionalism.
Tuturor celor de mai sus vreau să le mulțumesc pentru implicare și pentru sprijinul acordat în organizarea și desfășurarea acestui eveniment în cele mai bune condiții.
Mai mult însă decât orice, vreau să mulţumesc focșănenilor mei dragi pentru participarea în masă la aceste manifestări şi mai ales pentru comportamentul civilizat de care au dat dovadă, astfel încât fiecare vizitator al municipiului nostru să plece cu cele mai plăcute amintiri de la Zilele Municipiului Focșani 2018.


Primar
Cristi Valentin Misăilă

 

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar

AEP