Turneul Final Four la Focșani – o competiție sportivă apreciată de toată lumea
2019-03-13 10:20:13

Turneul Final Four la Focșani – o competiție sportivă apreciată de toată lumea

Turneul Final Four la Focșani - o competiție sportivă apreciată de toată lumea

 

Turneul Final Four al Cupei României „Fan Curier" la handbal și-a desemnat câstigătoarea, oferind celor prezenți, dar și telespectatorilor, o competiție sportivă de înalt nivel. Pentru noi a fost o bucurie și o onoare să găzduim acest eveniment deosebit în orașul nostru, Focșaniul fiind pentru câteva zile capitala handbalului național.
Dincolo de unele manifestari care nu au nimic de-a face cu caracterul sportiv al unei competiții de acest gen, apreciem că organizarea și întrecerea sportivă în sine s-au ridicat la nivelul așteptat de către toată lumea.
De asemenea, îmi exprim satisfacția că de-a lungul celor două zile ale finalei, linistea și ordinea, paza şi protectia, circulația și siguranța au fost asigurate corespunzător, toti cei prezenți putându-se bucura de un astfel de eveniment organizat în premieră în orașul nostru. Pentru modul profesionist în care și-au făcut meseria, țin cu această ocazie să mulțumesc colegilor din Primăria Focșani, Direcției de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, Poliției Locale Focșani, Inspectoratului de Poliție al Județului Vrancea, Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, SC CUP Salubritate SA și SC Electrica SA.
Totodată, vreau să mulțumesc și dragilor mei focșăneni, care au participat într-un număr foarte mare la acest eveniment și au avut și de această dată un comportament civilizat. Aceleași mulțumiri și adevăraților suporteri ai celor trei echipe oaspete, care au dat dovada de bun simț și respect.
Nu în ultimul rând, felicitări echipei Politehnica Timișoara pentru trofeul câștigat, dar și celorlalți participanți pentru spectacolul sportiv oferit astfel încât pentru fiecare dintre noi Turneul Final Four al Cupei României „Fan Curier" la handbal , ediția 2019 - Focșani, să fie mult mai mult decât o amintire plăcută.

 

Primar

Cristi Valentin Misăilă

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar

AEP