Regulamentul Concursului “Cel mai frumos spațiu verde din jurul școlii”
2019-04-12 11:48:07

Regulamentul Concursului “Cel mai frumos spațiu verde din jurul școlii”

REGULAMENTUL CONCURSULUI "CEL MAI FRUMOS SPAȚIU VERDE DIN JURUL ȘCOLII"


Art. 1 ORGANIZATOR
1.1 Organizatorul concursului de amenajare și înfrumusețare a spațiilor verzi din interiorul și din jurul unităților de învățământ din Municipiul Focșani este Primăria Municipiului Focșani cu sediul în B-dul Dimitrie Cantemir nr. 1 bis, Focșani, județul Vrancea. Respectarea regulilor din prezentul regulament este obligatorie pentru toți participanții. Regulamentul este adus la cunoștința publicului pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Focșani www.focsani.info.
1.2 Concursul organizat de către Primăria Municipiului Focșani se adresează tuturor unităților de învățământ gimnazial și liceal din Municipiul Focșani. Concursul de amenajare și înfrumusețare a spațiilor verzi din interiorul și din jurul unităților de învățământ din Municipiul Focșani se desfășoară în perioada 15.04.2019 -01.06.2019.

Art.2 MODUL DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI
Concursul de desfășoară pe următoarele etape:
2.1. Până la data de 15.04.2019, toate unitățile de învățământ ce doresc a se înscrie la concurs, au obligația de a trimite un e-mail de înscriere pe adresa presa@focsani.info, în care să precizeze unitatea de învățământ pentru care concurează, numărul de membri ai echipei (maximum 20 de elevi și 2 profesori coordonatori), precum și persoana de contact (nume, adresa de e-mail și număr de telefon).
2.2. În perioada 15.04.2019 - 15.05.2019 unitățile școlare înscrise la concurs (școli generale, licee și colegii naționale) vor amenaja și îngriji spațiul verde aferent.
2.3. În data de 15.05.2019, până la cel târziu ora 23.59 trebuie trimis un e-mail pe adresa presa@focsani.info, care va avea atașat 10 poze (5 înainte de începerea amenajării spațiului și 5 poze după finalizarea acestuia), cu precizarea unității de învățământ reprezentată în concurs. Pozele trebuie să fie în format .jpg.
2.4. Începând cu data de 17.05.2019, toate imaginile înscrise la concurs vor fi afișate pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani, pentru fiecare unitate de învățământ în parte fiind făcută câte o postare cu cele 4 fotografii. Acestea vor fi afișate până pe data de 31.05.2019, numărul de voturi (like-uri) luate în calcul fiind cele date pentru postare, nu pentru fiecare fotografie în parte. De altfel, numărul de like-uri va conta doar în proporție de 50%, restul de 50% fiind obținut în baza notelor date de membrii juriului.

Art.3 MEMBRII JURIULUI

1. Primăria Municipiului Focșani - Primar Cristi Valentin Misăilă
2. Inspectoratul Școlar Județean Vrancea - Inspector Școlar General Dorin Cristea
3. Directorul S.C. CUP Salubritate S.A. - Adrian Vulpoiu
4. Directorul D.D.S.P. Focșani - Costel Dochioiu
5. Primarul Tinerilor din Focșani - Carabă Marina Valentina

Pe data de 1 Iunie 2019, în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Internaționale a Copilului, juriul concursului va desemna câștigătorii.

Art.4 PREMIILE CONCURSULUI

Premiile concursului sunt următoarele:
- Premiul I- o excursie de 2 zile în Cetatea Sighișoarei (cazarea și cele 3 mese sunt incluse în premiu).
- Premiul al II-lea - o excursie de o zi la mausoleele Mărășești și Mărăști (masa de prânz este inclusă)
- Premiul al III-lea - acces gratuit la o piesă de teatru pusă în scenă de artiștii Teatrului Municipal "Maior Ghe. Pastia" Focșani.
Fiecare premiu se va acorda atât echipelor constituite la nivelul unităților de învățământ gimnazial cât și echipelor constituite la nivelul liceelor/colegiilor.

Art.5 CONDIȚII DE PARTICIPARE
5.1 În cadrul concursului se vor puncta originalitatea, creativitatea.
5.2 Câștigătorii concursului nu vor putea solicita contravaloarea în bani a premiului.
5.3 Participarea la acest concurs este gratuită.

De asememenea, precizăm că pentru buna desfășurare a concursului, fiecare unitate școlară va primi, la cerere, din partea Direcției de Dezvoltare și Servicii Publice Focșani material dendrologic și flori din serele proprii.

 

Fișiere atașate

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect