Primăria Focșani nu desființează niciun loc de parcare din zona Catedralei
2019-01-30 15:28:55

Primăria Focșani nu desființează niciun loc de parcare din zona Catedralei

Primăria Focșani nu desființează niciun loc de parcare din zona Catedralei

 

 

Falși profeți ai adevărului, aflați în campanii interne de partid, aruncă pe piață tot felul de știri neadevărate, vrând să-și crească astfel procentele nesemnificative.
Ultima acțiune de acest gen s-a concretizat într-o campanie de dezinformare vizavi de unul dintre proiectele de hotărâre care vor fi discutate joi, 31 ianuarie 2019, în ședința Consiliului Local al Municipiului Focșani.
Concret, se va supune dezbaterii propunerea de încredinţare în folosinţă gratuită a 277 mp din domeniul public al Municipiului Focşani către Parohia „Sfânta Cuvioasă Parascheva".
Din păcate, în spațiul public s-a vehiculat ideea că astfel vor fi desființate nu mai puțin de 24 de locuri de parcare, lăsându-i pe cetățenii din zonă fără soluții în cazul de față.
Tocmai de aceea, trebuie precizat cât se poate de clar că NU VA DISPĂREA NICIUN LOC DE PARCARE!
Iar explicația că niciun loc de parcare nu va fi afectat vine din faptul că terenul care urmează a fi încredințat Parohiei nu a făcut parte niciodată din parcarea respectivă!
Practic, această suprafață de teren, pe care în urmă cu 20 de ani au fost amplasate mai multe garaje, care între timp au și fost desființate, doar a figurat în toată această perioadă în evidențele scriptice ca parcare, ea fiind de fapt o zonă de garaje.
Acum însă, odată cu transferul, vor fi operate și categoriile de folosință a suprafețelor de teren asupra cărora intervin modificări, aceste operațiuni fiind necesare în vederea actualizării evidențelor scriptice ale instituției.
Atât și nimic mai mult, întrucât situația actuală din teren rămâne neschimbată, iar focșănenii din cartier și nu numai vor beneficia și în continuare de același număr de locuri în parcarea existentă.

 

Primar
Cristi Valentin Misăilă

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect