Primăria Focșani invită firmele de construcții să se înscrie la licitațiile de lucrări
2019-04-08 08:28:41

Primăria Focșani invită firmele de construcții să se înscrie la licitațiile de  lucrări

Primăria Focșani invită firmele de construcții să se înscrie la licitațiile de lucrări

 

În ciuda tuturor piedicilor și a îndoielilor unora și altora, Primăria Municipiului Focșani a finalizat documentația și are finanțare din fonduri europene sau din bugetul local și de stat pentru zeci de proiecte pe infrastructură, cladiri publice, unități scolare și blocuri de locuințe.
Pentru toate acestea urmează faza de licitație a lucrărilor, unele dintre proiecte fiind deja în procedura mai sus amintită sau chiar în etapa de execuție propriu-zisă.
Așa cum am precizat de fiecare dată, procedurile sunt cât se poate de transparente și absolut legale, invitația fiind adresată tuturor constructorilor care doresc să participe la aceste licitații.
Avem proiectele, avem sursele de finanțare, astfel că ne dorim să finalizăm și lucrările ca să putem reda circuitului public toate aceste obiective reabilitate și modernizate.
Un asemenea obiectiv este Dispensarului Medical amplasat pe strada Revoluției din cartierul Sud, una dintre promisiunile făcute de-a lungul timpului cetățenilor din zonă. Iată că astăzi suntem în etapa în care am scos la licitație lucrările pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Dispensarului, valoarea lucrărilor ridicându-se la suma de 620.826,84 de lei fără TVA. Durata de execuție a investiției este de opt luni din momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor.
Facem mențiunea că TOATE firmele interesate de această lucrare pot depune ofertele până cel târziu în data de 18 aprilie 2019.
De altfel, invitația de înscriere la licitații este valabilă pentru TOATE PROIECTELE pe care municipalitatea le-a publicat deja sau le va afișa în perioada imediat următoare în sistemul electronic al achizițiilor publice.
Tot ceea ce ne dorim este să putem colabora cu constructori seriosi și capabili să ducă la bun sfârșit toate aceste proiecte atât de necesare întregii comunități a Municipiului Focșani.

 

Primar
Cristi Valentin Misăilă

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect