Primăria Focșani continuă planul de investiții pe infrastructura stradală din oraș
2019-02-18 15:24:30

Primăria Focșani continuă planul de investiții pe infrastructura stradală din oraș

Primăria Focșani continuă planul de investiții pe infrastructura stradală din oraș


 

 

Pentru buna informare a cetățenilor din Municipiul Focșani, facem cunoscut în mod public faptul că Primăria a prevăzut în planul de investiții 2019-2020 realizarea mai multor lucrări pentru infrastructura stradală, aferente obiectivelor enumerate în continuare, cu mențiunea că acestea au fost începute în cursul anului 2018 și vor fi continuate în acest an:
1. Refacere infrastructură pe străzile POPA ȘAPCĂ, GEORGE COȘBUC, TEIULUI, DORNIȘOAREI, FUNDĂTURA DORNIȘOAREI, GHEORGHE MAGHERU și GHINEA DORINEL;
2. Refacere infrastructură strada POLIGONULUI;
3. Refacere infrastructură pe străzile ALEXANDRU SAHIA, FUNDĂTURA ALEXANDRU SAHIA și LUNEI.
Totodata însa, aducem la cunoștința focșănenilor și faptul că am prins în același plan de investiții și realizarea altor lucrări a căror termen estimat de începere este luna martie 2019. Acestea sunt următoarele:
1. Modernizare și reabilitare drumuri locale în intravilanul Municipiul Focşani pe străzile GLORIEI, I. L. CARAGIALE, CPT. TRAIAN IONESCU, MUNCITORI, ION CREANGĂ, ALEEA ȘCOLII, ALEEA FLORILOR, CARTIER CFR, EMIL RACOVIȚĂ, SLT. TĂTULESCU, NICOLAE TITULESCU, RODNEI, ALECU RUSSO, ALBINEI, CĂRĂBUȘ, JILIȘTEI, 13 DECEMBRIE, MOȘ ION ROATĂ, TRANSILVANIEI, PUTNEI, DIVIZIEI, 1 MAI, TIMOTEI CIPARIU, ARH. IOAN MINCU, MIRON COSTIN, MĂRĂȘTI, DUILIU ZAMFIRESCU, PODGORIEI cu străzile adiacente;
2. Reabilitare și modernizare pe străzile REVOLUȚIEI, ALEEA SUDULUI, CPT. CREȚU FLORIN, ALEEA PARC;
3. Refacere infrastructură strada ION BASGAN;
4. Refacere infrastructură și sistematizare zona strada CPT. STOENESCU;
5. Refacere infrastructură pe străzile NICOLAE SĂVEANU, CINCINAT PAVELESCU, FOCȘA;
6. Refacere infrastructura pe străzile TINEREȚII și SLT. TĂNĂSESCU DUMITRU;
7. Refacere infrastructură strada PANDURI.
În cazul în care cetățenii ce locuiesc pe străzile cuprinse în listele de mai sus doresc să realizeze lucrări la sistemele de rețele edilitare subterane (branșamente la rețele de gaze, apă, canal, electricitate), îi înștiințăm pe această cale că lucrările vor trebui executate înainte sau concomitent cu perioada de execuție a obiectivelor menționate.
De asemenea, pentru evitarea oricăror neînțelegeri și mai ales a unor situații de nedorit, ținem să precizăm faptul că după finalizarea lucrărilor de reabilitare/modernizare și recepție a obiectivelor enumerate, orice intervenție în carosabil în perioada de garanție se va face doar cu acordul municipalității și al constructorului, iar refacerea carosabilului și a tuturor părților afectate va fi suportată integral de către fiecare beneficiar în parte.
Și nu în ultimul rând dorim să transmitem tuturor focșănenilor din zonele amintite mulțumiri pentru înțelegere, dar mai ales scuze pentru disconfortul creat de lucrările aflate deja în derulare.

 

Primar
Cristi Valentin Misăilă

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect