PNL Focșani n-are niciun Dumnezeu
2018-05-09 19:34:42

PNL Focșani n-are niciun Dumnezeu

PNL FOCȘANI N-ARE NICIUN DUMNEZEU

 


Marți, 8 mai 2018, Consiliul Local al Municipiului Focșani a dezbătut proiectul prin care Parohia „Sfânta Cuvioasa Parascheva"- Focșani solicita atribuirea în folosință gratuită a terenului în suprafaţă de 184 mp, adiacent Punctului termic nr. 19, în vederea amenajării unor spații cu destinație social - filantropică. Și aici trebuie spus că acest punct termic a fost modernizat, jumătate din suprafața sa fiind deja atribuită în folosința gratuită Parohiei. Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei a dorit ca lângă viitoarea Catedrală ortodoxă să se construiască o casă de prăznuire și o cantină socială. Întrucat jumătatea din Punctul termic nu era suficientă, s-a solicitat și această suprafață de 184 mp pentru că se dorește amenajarea zonei prin dotarea cu utilități pentru toți enoriașii care vin la slujbă.
Din păcate însă, consilierii locali PNL au respins solicitarea Parohiei, acest proiect necesitând 2/3 din voturi. Mai mult, consilierii locali PNL au declarat că n-au nicio garanție că Parohia nu va construi pe cei 184 de mp un bar sau o casă de locuit pentru cine știe cine.
E trist că astfel de oameni pot crede că cineva ar putea construi un bar lângă un edificiu de mărimea și importanța Catedrale ortodoxe! Mai mult... cum poți să acuzi că tocmai sfinții părinți parohi ar putea fi în stare de o asemenea blasfemie și samavolnicie?!
Încă o dată însă, consilierii PNL arată că nu au nimic sfânt și nicio dorință de a face ceva bun pentru cetățenii acestui oraș.
Nu pot decât să mă declar dezamăgit și să mă rog la Bunul Dumnezeu să le lumineze mințile și să îi îndrepte pe calea cea bună. Poate că așa vor reuși totuși să-și dea seama că focșănenii merită mai mult decât circ ieftin și refuz de la orice ar putea fi construit în orașul nostru.
Cât despre solicitarea Parohiei „Sfânta Cuvioasa Parascheva", poate că într-una din următoarele ședințe ale Consiliului Local vom reuși totuși să dăm posibilitatea amenajării unui spațiu optim pentru o casă de prăznuire și o cantină socială.
Oricât de greu ne-ar fi și orice simpatie politică am avea, să nu uităm nicicând că dacă vrem să fim aproape de semenii noștri, trebuie în primul rând să fim aproape de Dumnezeu!

 


Primar
Cristi Valentin Misăilă

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect