Minciuna și ura sunt armele electorale ale PNL
2019-05-20 16:02:15

Minciuna și ura sunt armele electorale ale PNL

Minciuna și ura sunt armele electorale ale PNL

 

Disperați că vor pierde și aceste alegeri, peneliștii aruncă pe piață tot felul de minciuni. Ultima de acest gen privește interesul brusc pe care îl manifestă liberalii pentru siguranța focșănenilor în trafic. Mai precis, anunță cu surle și trâmbițe că au propus alocarea în bugetul de stat pe 2019 a sumei de un milion de lei, Ministerului Transporturilor, pentru realizarea obiectivului de investiții "Amenajare intersecție cu sens giratoriu între E85 și B-dul București, în Municipiul Focșani".
Ceea ce uită aceștia să precizeze este faptul că TOȚI consilierii locali PNL s-au opus și au blocat în ședința Consiliului Local Focșani de săptămâna trecută (16 mai 2019) proiectul de infrastructură care prevedea printre altele exact acest sens giratoriu. Mai mult decat atât, prin acest proiect am propus și înființarea unui sens giratoriu la intersecția str. Revoluției cu Calea Munteniei (benzinăria Petrom V).
Din păcate însă, liberalii blochează TOATE proiectele importante de infrastructură pentru că scopul lor este să distrugă, nu să construiască. Dovadă în acest sens stă chiar faptul că aceiași liberali care acum plâng cu lacrimi de crocodil de grija focșănenilor nu au fost de accord în ședința Consiliului Local din data de 29 august 2018 cu proiectul de hotărâre privind "Resistematizarea infrastructurii de transport la nivelul Municipiului Focșani, în vederea creșterii atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale" ca de obicei abținându-se de la vot și de această dată.
Domnilor liberali, terminați cu prostiile și minciunile! Întelegeți odată pentru totdeauna că focșănenii și românii s-au lămurit cine sunteți cu adevărat! Și mai ales, întelegeți că noi toți ne-am săturat de răutatea și ura cu care vreți să îi învrajbiți pe români contra românilor! Vreți... dar nu o să reusiți pentru că Adevărul va birui întotdeauna Minciuna!

 

Biroul de presă

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect