Înscrie-ți copilul la "Grădinița de vară"
2022-05-31 16:00:37

Înscrie-ți copilul la "Grădinița de vară"

Din dorința de a da ocazia copiilor să aibă și în timpul sezonului estival parte de atenție și educație școlară, dar în același timp și din dorința de a veni în sprijinul părinților, Primăria Municipiul Focșani va organiza și în acest an, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea, "Grădinița de Vară", un proiect educațional întrerupt în ultimii doi ani din cauza pandemiei de Covid 19.

Adresele semnate de Primarul Misăilă au ajuns deja la la ISJ Vrancea și la toate grădinițele, care au luat astfel la cunoștință de intenția și disponibilitatea municipalității în organizarea și susținerea acestui program.
DATA LIMITĂ de depunere a cererilor de către părinți este 6 IUNIE 2022!
În cadrul "Gradiniței de vară", focșănenii își vor putea aduce copiii la gradiniță și în timpul vacanței estivale. Pentru a putea beneficia de aceasta facilitate, părinții care au copii la grădiniță și vor să participe la această activitate trebuie să depună o solicitare în acest sens la unitatea școlară la care sunt cei mici înscriși.
Toate cererile vor fi centralizate, iar ulterior Primăria Municipiului Focșani și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea vor stabili împreună care grădinițe intră în program, precum și sumele necesare organizării corespunzătoare.
În funcție de numărul de solicitări și de sumele care trebuie alocate, Primarul Cristi Valentin Misăilă va iniția în luna iunie un proiect de hotărâre pentru finanțarea Grădiniței de vară - ediția 2022.
Prin acest program vrem ca părinții celor de vârstă preșcolară să își poată desfășura activitatea profesională din timpul zilei cu garanția că în toată această perioadă cei mici vor beneficia de asistență pedagogică de cea mai bună calitate.
Dragi părinți, VĂ INVITĂM SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI copiii la Grădinița de Vară - ediția 2022!
De asemenea, ținem să mulțumim anticipat tuturor cadrelor didactice care vor fi alături de cei mici și pe timpul vacanței de vară.


Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect