Dialog privind activitatea de comercializare în piețele agroalimentare
2016-08-25 16:40:52

Dialog privind activitatea de comercializare în piețele agroalimentare

COMUNICAT DE PRESĂ

 

    Primarul Cristi Misăilă a participat astăzi la întrunirea Comisiei de Dialog Social, organizată la sediul Instituției Prefectului - județul Vrancea, la solicitarea reprezentanților sindicatului Pro-Pact.
   Întâlnirea a avut ca subiect discutarea modalității de comercializare a produselor în Piața agroalimentară din muninicpiul Focșani, fiind prezenți reprezentanți ai Oficiului pentru Protecția Consumatorilor, ai Direcției Sanitar-Veterinare, ai Patronatului IMM-urilor, ai SC Administrația Piețelor Focșani SA, precum și producători și comercianți care își desfășoară activitatea în Piața Moldovei.
   S-au discutat aspecte legate de activitatea din Piața Moldovei, existând anumite diferende între producători și comercianți în ceea ce privește amplasarea tarabelor. Soluția identificată face referire la organizarea de sectoare diferite pentru cele două categorii, urmând a fi închiriate separat mese pentru producători și mese pentru comercianți.
    În ceea pe privește dialogul cu comercianții, primarul reiterează propunerea de constituire a unui grup de 4-5 persoane care să reprezinte interesele producătorilor și ale comercianților din piață, cu care să poarte un dialog periodic privind problemele apărute.
   Pentru mai multe detalii, atașăm informarea privind activitatea Administrației Piețelor și reglementările care stau la baza desfășurării acestei activități.

 

 

25 aug. 2016

 

Biroul de presă
Primăria municipiului Focșani

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect