Conducerea Primăriei Municipiului Focșani nu susține noile tarife propuse de SC Parking SA!
2018-07-31 14:24:23

Conducerea Primăriei Municipiului Focșani nu susține noile tarife propuse de SC Parking SA!

Conducerea Primăriei Municipiului Focșani nu susține noile tarife propuse de SC Parking SA!


Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public în legătură cu o nouă grilă de tarifare a locurilor de parcare din municipiu, focșănenii trebuie să știe că este vorba doar de o hotărâre a Consiliului de Administrație a SC Parking SA. Iar această propunere de creștere a tarifelor a fost înaintată Primăriei pentru a intra pe ordinea de zi a primei ședințe a Consiliului Local.
Țin să precizez faptul că eu personal, în calitate de Primar al tuturor focșănenilor, NU SUNT DE ACORD cu această propunere. Legea însă mă obligă să o supun dezbaterii publice și Consiliului Local, în plenul căruia îmi voi susține acest punct de vedere și voi cere consilierilor locali SĂ NU APROBE majorarea tarifelor. Sunt alte lucruri mult mai importante de făcut decât creșterea tarifelor de parcare.
Tocmai de aceea SOMEZ PUBLIC Directorul și Consiliul de Administrație de la SC Parking SA să urgenteze distribuirea celor câteva sute de plăcuțe aflate pe stoc și care ar trebui să ajungă în regim de urgență la proprietari.
Totodată, ar trebui să se facă o mai mare publicitate atunci când discutăm de distribuirea locurilor de parcare rezidențiale întrucât există în continuare cetățeni care susțin că nu au fost informați corespunzător în acest sens.
Mai mult decât atât, nu mi se pare normal să se cheltuie marea parte a bugetului societății doar pe salarii și singura soluție identificată să fie creșterea tarifelor atâta vreme cât această societate are o schemă de personal destul de stufoasă.
În condițiile în care am insistat încă de la început pe direcția eficientizării locurilor de parcare cu plată din oraș, consider că situația actuală dovedește INCOMPETENȚĂ din partea conducerii SC Parking SA!
Am susținut înființarea acestei societăți tocmai pentru a găsi soluții pentru noi locuri de parcare și pentru a veni în sprijinul cetățenilor și cred în continuare în acest lucru. Dar pentru ca ceea ce ne-am propus să devină realitate, trebuie și aștept ca toți factorii de decizie din cadrul SC Parking SA să acționeze urmărind în primul rând interesul comunității în acord cu obiectivele societății.
Iar cei care nu sunt capabili să atingă aceste obiective, să își dea demisia!


PRIMAR
CRISTI VALENTIN MISĂILĂ

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar

AEP