Condiții de iarnă în Focșani
2017-01-06 10:21:01

Condiții de iarnă în Focșani

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Începând de ieri, 5 ianuarie, municipiul Focşani se confruntă cu condiţii extreme de iarnă. Comitetul local pentru Situaţii de Urgenţă de la nivelul Municipiului, coordonat de preşedinte, primar Cristi Misăilă, a pus ȋn aplicare măsurile şi procedurile stabilite. Ca urmare, nu există situaţii deosebite, se circulă, ȋn condiţii de iarnă, ȋn tot oraşul iar acolo unde este cazul se intervine cu echipe mixte, utilaje şi forţă de muncă umană, pentru asigurarea unui flux rutier dar şi pietonal corespunzător. La sedinţa de lucru de astăzi dimineaţă s-a reliefat şi faptul că nu există probleme deosebite ȋn ceea ce priveşte energia electrică, alimentarea cu gaze naturale, apă sau salubritate, transport public.


Pentru a sprijini eforturile de asigurare a unei circulaţii rutiere normale, facem un apel insistent către toţi proprietarii de autovehicule să renunţe, dacă este posibil, la utilizarea mijloacelor de transport proprii şi să folosească mijloacele de transport ȋn comun, pentru care facem eforturi să le asigurăm acces pe toate traseele. În funcţie de necesităţi, numărul acestora va fi suplimentat, pe traseele mai solicitate. În acelaşi timp, solicităm mare atenţie la modul de parcare al autovehiculelor, ȋn aşa fel ȋncât să nu ȋncurce accesul utilajelor de deszăpezire.


Totodată, ȋn conformitate cu prevederile legale, reamintim agenţilor economici şi instituţiilor publice dar şi asociaţiilor de proprietari sau proprietarilor de locuinţe individuale că au obligaţia să cureţe zăpada şi gheaţa din zona proprietăţilor, de pe trotuare şi alei de acces.

 

Pentru situaţii deosebite, care necesită intervenţia urgentă a unor utilaje de deszăpezire, puteţi suna direct la Primăria Municipiului Focşani, Telefonul Cetăţeanului: 0237 233 333 sau la Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice, tel. 0237 231 103.

 

PRIMAR

Cristi Valentin Misăilă

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect