Concurs cu premiu de 10.000 lei pentru realizarea unui logo al Municipiului Focsani
2017-10-02 16:29:47

Concurs cu premiu de 10.000 lei pentru realizarea unui logo al Municipiului Focsani

COMUNICAT DE PRESA
02 octombrie 2017


         Primăria Municipiului Focşani organizează un concurs public pentru realizarea unui LOGO reprezentativ al Municipiului Focșani destinat a fi folosit în toate formele de comunicare vizuală. Concursul va avea loc ȋn perioada 2 octombrie – 5 decembrie 2017 şi are ca premiu 10.000 lei.

         Preocuparea continuă a administraţiei publice locale pentru dezvoltarea sustenabilă a Municipiului Focşani implică şi existenţa unui concept integrat de promovare, care să plece de la stabilirea şi declararea identităţii comune, de la o identitate vizuală.

          Cel mai important element vizual care defineşte identitatea vizuală este logo-ul. Întreaga identitate vizuală este concentrată în această reprezentare grafică ce are rolul de a transmite informații cu profunzime într-o manieră eficient concentrată. Fie că este vorba de o plantă, un animal sau un obiect, logo-ul este prezent în toate materialele ce alcătuiesc identitatea vizuală, fiind primul factor pe baza căruia se face diferențierea. Astfel, realizarea unui logo reprezentativ pentru Municipiul Focşani este un punct definitoriu pentru obţinerea unui concept integrat de promovare.

          Din dorinţa de a stimula creativitatea şi competiţia, totodată pentru a implica cetăţenii ȋn alegerea unui logo reprezentativ, acceptat de comunitate, administraţia publică locală a Municipiului Focşani organizează un concurs public, care permite participarea oricărui cetăţean român, cu vârsta de minim 18 ani, împliniți înainte de data de astăzi.

          Concursul a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Focşani nr. 364/26.09.2017 şi va avea ca premiu, pentru lucrarea câştigătoare, suma de 10.000 lei, brut, suma reprezentând cesionarea exclusivă a drepturilor de autor, nelimitată în timp și spațiu, pe orice suport material și în toate modurile, în favoarea municipiului Focșani.

          Lucrarea câștigătoare trebuie să aibă un concept original, specific, să ia în considerare elementele de tradiție istorică și culturală a orașului, cu elemente care să aibă în vedere tendințele actuale, să fie ușor de identificat, să poată fi imprimată pe suprafețe mici fără a pierde din detaliile esențiale.

 

         Organizatoric, concursul se desfăşoară ȋn perioada 2 octombrie – 5 decembrie 2017, cu următoarele etape:
02.10. – 31.10.2017 - ȋnscrierea lucrărilor ȋn concurs
01.11. - 30.11.2017 – jurizarea
05.12.2017 – anunţarea câştigătorului

 

1. Inscrierea se face pe e-mail, la adresa logo@focsani.info
2. Jurizarea - Punctajul lucrărilor va fi, ȋn proporţie de 75%, din partea unui juriu profesionist – desemnat de către primarul Municipiului Focşani şi, ȋn proporţie de 25% de votul publicului – pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focşani.
3. Anunţarea câştigătorului se face prin anunţ public, prezentarea lucrării şi premierea urmând a fi realizate ȋn cadrul unui eveniment public.

 

Incepând de astăzi Regulamentul de organizare şi desfăşurarea a concursului va fi făcut public pe site-ul instituţiei şi pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focşani:
www.focsani.info
www.facebook.com/primaria.focsani/

Informaţii suplimentare:
Primăria Municipiului Focşani
Biroul presă, relaţii externe
Tel.: 0237 236000 / int 106
e-mail: presa@focsani.info

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar

Dinu Lipatti