Clasare pentru plângerea abuzivă a consilierei PNL în legătură cu controalele la ANL
2018-06-05 16:41:34

Clasare pentru plângerea abuzivă a consilierei PNL în legătură cu controalele la ANL

Clasare pentru plângerea abuzivă a consilierei PNL în legătură cu controalele la ANL

 

 

În urma cercetării documentelor și a plângerii depuse de consiliera locală PNL Ana Maria Dimitriu, chiriașă ANL, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus clasarea dosarului în care Primarul Cristi Valentin Misăilă, șeful Corpului de Control, șeful Poliției Locale, precum și un inspector din cadrul Corpului de Control și agentul de la Poliția Locală, care au efectuat verificările în teren, erau acuzați de săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.
Practic prin această decizie, procurorul de caz confirmă faptul că respectivele controale efectuate de către Primăria Municipiului Focșani au fost cât se poate de legale!
Precizăm că Primăria Municipiului Focșani a demarat, începând cu luna octombrie a anului 2017, o serie de controale la locuințele ANL în vederea identificării persoanelor care au subînchiriat în mod ilegal aceste locuințe. Pentru o verificare cât mai bună, acolo unde nu au fost găsiți titularii contractelor de închiriere, controalele au fost repetate. Astfel, în cursul verificărilor, la adresa respectivei consiliere PNL, aceasta nu a fost gasită acasă, fiind în schimb găsită o persoană de sex masculin care a refuzat să se legitimeze. În condițiile în care membrii echipei de control s-au recomandat, persoana de sex masculin găsită fără forme legale nu avea niciun motiv să refuze legitimarea decât dacă ar fi avut ceva de ascuns. Poate și de aici reacția exagerată a consilierei PNL, care a considerat probabil că statulul de ales local îi permite să încalce clauzele contractuale. Suspiciunea că această locuință ANL a fost subînchiriată a fost întărită și de faptul că întreaga corespondență trimisă de Primăria Municipiului Focșani pe numele de Ana Maria Dimitriu s-a întors de la poștă cu mențiunea - destinatarul nu a fost găsit la domiciliu.
Iată că se dovedește încă o dată că totul n-a fost decât un circ ieftin din partea unei persoane, care a crezut că își poate permite orice dacă are un alt statut. Trebuie să fie însă cât se poate de clar că respectarea legii este obligatorie pentru toată lumea, inclusiv pentru consilierii locali PNL, care nu sunt cu nimic mai presus decât orice alt cetățean din Municipiul Focșani.
Cât despre aceste controale INOPINATE, afirmăm cu tărie că sunt PERFECT LEGALE și în acord cu prevederile contractuale din actul de închiriere ANL, drept pentru care vor fi continuate până la identificarea tuturor celor care încalcă legea, privând totodată alți tineri focșăneni de ocazia de a avea o casă.


Biroul de presă

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar

Dinu Lipatti