Blocul “Onasis” primește finanțare de la Guvernul României
2019-07-02 20:06:56

Blocul “Onasis” primește finanțare de la Guvernul României

Luni, 1 iulie 2019, am semnat, în cadrul Programului construcțiilor de locuințe sociale, contractul de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea imobilului situat în Str. Măgura nr. 123. Programul este derulat prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar suma de 108.268 lei, alocată prin acest contract, este numai pentru anul în curs. Iar pe viitor, finanțările vor fi asigurate pentru fiecare an în parte și la valori care să constituie o garanție pentru buna desfășurare a acestor lucrări, drept pentru care țin să mulțumesc doamnei Prim-Ministru Viorica Dăncilă și domnului Viceprim-Ministru Vasile Daniel Suciu pentru sprijin și pentru interesul arătat față de orașul nostru.
Revenind la blocul "Onasis", așa cum este cunoscut de toată lumea, trebuie spus faptul că acesta se află în momentul de față în faza finală a licitației pentru lucrările de proiectare și execuție, urmând a intra în cel mai scurt timp într-un proces de reabilitare și modernizare, valoarea totală a investiției ridicându-se la 3.601.477,79 lei. În cadrul lucrărilor complexe ce vor avea loc la acest imobil vor intra ambele scări, cu un total de 16 unități locative, ce au destinația de locuințe sociale.
Odată modernizat acest bloc, chiriașii de aici vor beneficia de condiții infinit mai bune, iar zona respectivă, situată pe E85, va căpăta un aspect prezentabil.


Primar
Cristi Valentin Misăilă

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect