Apel public la ordine și fair play pe durata Final Four
2019-03-08 14:09:52

Apel public la ordine și fair play pe durata Final Four

Apel public la ordine și fair play pe durata Final Four

 

 

În următoarele două zile, Focșaniul va fi capitala handbalului național, în orașul nostru disputându-se pentru prima dată Turneul Final Four al Cupei României „Fan Curier". Astfel, cele mai bune echipe angrenate în această competiție, CSM 2007 Focșani, Steaua București, Dinamo București și Politehnica Timișoara vor lupta sâmbătă și duminică pentru acest trofeu.
Împreună cu Federația Română de Handbal, cu reprezentanții cluburilor, dar și cu forțele de ordine, am luat toate măsurile încât finala să se desfășoare în cele mai bune condiții. Totodată însă, fac un apel public și la cetățenii din Municipiul Focșani, de la care aștept să dea dovadă, ca de obicei, de proverbiala ospitalitate mult lăudată de toți cei care ne-au vizitat orașul și județul.
Este încă un moment în care putem arăta că Focșaniul este unul dintre cele mai sigure și primitoare orașe din România. Aici vor poposi în aceste zile galeriile celor trei echipe, pe care sunt sigur ca le vom întâmpina așa cum se cuvine, pentru că ne dorim cu toții ca acest eveniment să fie unul dominat de sportivitate și fair play.
Și ca în orice competiție, există și riscul ca modul în care suporterii își susțin clubul să depășească anumite limite, am însă toată convingerea că dacă așa ceva se va întâmpla, vom reuși împreună să aplanăm și să stingem orice posibil conflict astfel încât să ne bucurăm cu toții de un regal sportiv.
Tocmai de aceea, mulțumesc anticipat focșănenilor mei dragi pentru că vor fi gazde bune, oaspeților noștri pentru felul civilizat în care își vor încuraja favoriții, iar forțelor de ordine pentru condițiile optime de desfășurare a unei competiții sportive de excepție. Și fie ca cea mai bună echipă să câștige!
Succes, CSM 2007 Focșani!

 

Primar
Cristi Valentin Misăilă

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Vizualizare Impozite, taxe locale Vizualizare Impozite, taxe locale

Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar

AEP