Anunț privind proiectului de investiții “SISTEM DE IRIGAȚII SPAȚII VERZI ÎN CARTIERUL SUD”
2018-10-05 10:25:49

Anunț privind proiectului de investiții “SISTEM DE IRIGAȚII SPAȚII VERZI ÎN CARTIERUL SUD”

Anunț


Primăria Municipiului Focșani, prin Primar Cristi Valentin Misăila cu sediul în Focșani, str. Dimitrie Cantemir, nr. 1bis, jud. Vrancea, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Vrancea, de continuare a procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare a proiectului de investiții "SISTEM DE IRIGAȚII SPAȚII VERZI ÎN CARTIERUL SUD"- Municipiul Focșani, Jud. Vrancea, propus a se realiza în loc. Focșani, Str. Al. Stadionului, str. Constructorului, str. Cornel Coman, str. Revoluției, str. Căp. Crețu Florin, str. Aleea Parc, str. Aleea 1 Iunie, str. Echității Jud. Vrancea, pentru care s-a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului și nu este necesară evaluarea adecvată.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vrancea din Focșani, str. Dinicu Golescu, nr. 2, în zilele de luni-joi orele 8,00-16,30 și vineri 8,00-14,00; precum și la următoarea adresă de internet www.apmvn.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare, în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 11.10.2018.
După prezentarea la A.P.M. Vrancea a dovezii privind informarea publicului conform art. 12, alin. 4 din Ordinul M.M.P. nr. 135/2010, se va continua procedura de emitere a acordului de mediu conform prevederilor legale.

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect